JEMA AGRO transportsystemen

Transportsystemen kunnen worden ingezet om producten op een gemakkelijke manier uit uw silo’s te dragen. Voor deze productgroep maken wij al jaren gebruik van een vaste leverancier; JEMA AGRO uit Denemarken. Dit familiebedrijf heeft al meer dan 70 jaar ervaring met het ontwikkelen, produceren en leveren van transportsystemen voor granen, zaden en granulaten. Door onze samenwerking met JEMA AGRO zijn wij on staat om bij te blijven met de ontwikkelingen in de markt. Daarnaast zijn we verzekerd van het leveren van kwaliteit en flexibiliteit. De transportsystemen van JEMA AGRO hebben internationale waardering gekregen voor hun kwaliteit en gebruiksvriendelijk design. De losse eenheden sluiten zowel individueel als gecombineerd aan op de behoeftes van onze klanten. Door de jaren heen hebben we transportsystemen geleverd voor vele soorten gebouwen en opslagfaciliteiten. Dit in combinatie met onze samenwerking met JEMA AGRO heeft ons veel kennis en expertise opgeleverd. Hierdoor biedt Van de Laar BV efficiënte, betrouwbare, duurzame en veilige transportsystemen.

Wij leveren verscheidene transportsystemen zoals band- en schroeftransport!

In samenwerking met onze leverancier zijn wij in staat om de volgende systemen te leveren, monteren en installeren voor transporteren van granen en maïs.:

  • Transport kettingen
  • Transportbanden
  • Kettingelevator
  • Bekerelevatoren
  • Ontvangst trechters
  • Schroeftransport

Bekijk de JEMA AGRO Catalogus voor een compleet overzicht van onze mogelijkheden. Voor gebruiksaanwijzingen van de verschillende producten kunt u op deze pagina terecht.

Graan Vijzel
Graan Vijzel
Graan vijzel
Pre-cleaner
Pre-cleaner
Graan Wegers
Graan wegers
Trap En Platform
trap en platform
Distrisbutie Vijzel
Distrisbutie vijzel
Walk Over
Walk over
Drive-over
Drive-over
Transportband
Transportband
Kettingelevator
Kettingelevator
Bekerelevator
Bekerelevator
Ketting Transportband
Ketting transportband
Riem Transportband
Riem transportband
Graan VijzelPre-cleanerGraan WegersTrap En PlatformDistrisbutie VijzelWalk OverDrive-overTransportbandKettingelevatorBekerelevatorKetting TransportbandRiem Transportband

Silo opslag video

Vlakke opslag video

Schroeftransport

Een voorbeeld van een transportsysteem is schroeftransport. Via een spiraal wordt het materiaal naar boven getransporteerd. De producten kunnen vervolgens naar een andere silo of transportsysteem vervoerd worden. Schroeftransport bestaat meestaal uit een verticale transporteur in combinatie met een dosseerschroef. Daarnaast zorgt het plaatsen van extra spiralen ervoor dat uw product niet terugstroomt. Ook kunt u een asloos lint laten plaatsen om brugvorming te voorkomen en het transport te versnellen.

Van de Laar BV

Van de Laar BV is gespecialiseerd in alle systemen die u nodig heeft voor het droogproces en de opslag van producten, zoals graan en mais. In samenwerking met onze leverancier kunnen wij transportsystemen voor granen, zaden en granulaten leveren, monteren en installeren. Daarnaast heeft ons bedrijf al voor verschillende ondernemingen systemen gebouwd. Denk dan bijvoorbeeld aan silo opslagsystemen, graandrogers en conditioneringssystemen. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Kijk dan eens onder projecten op onze website. Hier vindt u een overzicht van de systemen die wij tot nu toe geplaatst hebben. Of neem direct contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen doen.

Meer informatie? Neem contact op!

Welke vraag u ook heeft omtrent transportsystemen of onze overige oplossingen en mogelijkheden, wij kunnen u zeker helpen. Neem direct contact met ons op en zie wat wij voor meer informatie over schroeftransport of vraag meteen welke mogelijkheden wij voor u hebben.