Laat silo montage over aan de expert!

Wanneer u een silo laat plaatsen, dan wilt u natuurlijk dat dit goed gebeurt en niet dat u achteraf tegen allemaal problemen aanloopt. Bij Van de Laar bent u aan het goede adres voor de installatie van silo’s. Wij zijn de specialist op het gebied van levering, plaatsing en onderhoud van verschillende van deze systemen.

Wij doen meer:

Van de Laar doet meer dan alleen silo montage. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • De levering, montage en het onderhoud van graandrogers
  • Verschillende opslag- en conditioneringssystemen
  • Vijzels voor de af- en aanvoer van producten

silo montage

Ons bedrijf

Wij zijn de specialist op het gebied van systemen die u nodig heeft voor het drogen en opslaan van producten, zoals mais en graan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan graandrogers en verschillende soorten silo systemen. Zo kunnen wij u helpen bij de levering, onderhoud en montage van silo opslagsystemen. Wilt u meer weten over de verschillende werkzaamheden die wij uitvoeren? Kijk dan eens onder het kopje projecten op onze website. Hier vindt u een overzicht van de systemen die wij voor verschillende bedrijven gebouwd hebben.

Plaatsen van vijzels

Vijzels zijn een belangrijk onderdeel van de opslag en transport van de producten die opgeslagen worden. Het is dan ook essentieel dat deze van goede kwaliteit zijn en dat ze correct op de silo’s geïnstalleerd worden. Bij Van de Laar BV hebben wij jarenlange ervaring met de montage van vijzels en alle zaken die hierbij komen kijken. Wilt u er zeker van zijn dat een vijzel correct op uw silo geplaatst wordt? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. U kunt bij ons terecht voor de installatie van vijzels voor zowel aan- als afvoer.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen omtrent silo montage? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 (0) 6 – 55133400 of te mailen naar info@vandelaarbv.nl. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze site invullen. Neem dus gerust contact op voor meer informatie over silo montage.