De specialist op het gebied van silo’s

Wanneer u silo’s laat installeren, dan wilt u dit natuurlijk door een vakkundig bedrijf laten doen. Van de Laar BV heeft jarenlange ervaring op het gebied van het plaatsen, leveren en onderhouden van verschillende systemen die komen kijken bij het opslaan en drogen van producten, zoals mais en graan. Wanneer u dus op zoek bent naar een specialist op het gebied van silo’s, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

silo gsi

Levering, installatie en onderhoud

Van de Laar levert niet alleen verschillende soorten silo’s. U bent bij ons aan het juiste adres voor de plaatsing en de onderhoud van deze systemen. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen bij het installeren van vijzels op uw silo of de plaatsing van een beluchtingsvloer in uw opslagsysteem. Op onze website onder het kopje projecten vindt u een klein overzicht van de verschillende soorten silo’s die wij voor diverse bedrijven gebouwd hebben. Maak direct een afspraak om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer dan alleen opslag silo’s

Naast dat u bij ons silo opslagsystemen kunt vinden, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor graandrogers. Bij deze droogsystemen is het droogproces volledig geautomatiseerd. Niet alleen het vullen en het lossen van het te drogen product wordt door het systeem geregeld, bepaalt de machine zelf het tempo waarmee dit gebeurt. U hebt er zelf haast geen omkijken meer naar.

Wij doen ook:

Van de Laar plaatst niet alleen verschillende silo systemen, maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • de levering, installatie en onderhoud van graandrogers
  • diverse conditionerings- en opslagsystemen
  • vijzels voor de af- en aanvoer van de gedroogde producten

Maak gelijk een afspraak!

Wij zijn als bedrijf breed inzetbaar. Of u nu informatie wilt over de plaatsing van silo’s of het onderhoud van een van onze systemen, wij kunnen u helpen. Neem direct contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen doen. Dit kan via het contactformulier op onze website of bel naar +31 (0) 6 – 55133400 voor meer informatie over silo’s.