Specialist in maisdrogers

Van de Laar BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in graandrogers. Bij dit type systeem is wordt mais gedroogd in een luchtkamer. Deze ruimte wordt door middel van een propaan branderinstallatie verhit. Bij ons kunt u terecht voor de verkoop, levering en onderhoud van deze droogsystemen. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Samen met u zullen wij kijken naar uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden voor maisdrogers. Bekijk onze brochure

maisdrogers

Maisdrogers installeren

Wanneer u graag een maisdroger wilt laten plaatsen, dan bent u bij Van de Laar BV aan het juiste adres. Wij zijn specialisten op het gebied van dit type droogsystemen. Niet alleen kunnen wij u deskundig advies geven over de installatie, maar u kunt ook bij ons terecht met vragen over onderhoud. Verder kunnen wij u ook van dienst zijn wanneer u op zoek bent naar conditionerings- en opslagsystemen.

Geavanceerd besturingsysteem

Onze droogsystemen werken met een geavanceerd computersysteem. Dit systeem regelt volautomatisch het vullen van de maisdroger en het lossen van de droge mais. U hoeft dit dus niet zelf te doen. Daarnaast wordt ook de snelheid waarmee dit gebeurt door de droger geregeld. U hoeft dus niet langer zelf bij te houden wanneer het graan of de mais voldoende gedroogd is. De installatie van deze droger kan u dus een hoop werk uit handen nemen.

Voordelen van droogsystemen

Onze drogers zijn de slimme keus voor het drogen van bijvoorbeeld graan, omdat:

  • Het drogen van de mais of het graan automatisch wordt geregeld
  • De snelheid van het lossen voor u wordt geregeld
  • Makkelijke bediening door middel van een touch screen
  • Extra controle op veiligheidsinstellingen

Expert op maisdrogers gebied

Van de Laar BV is de specialist op het gebied van graandrogers. Zo hebben wij al voor veel bedrijven dit type droogsystemen geplaatst. U kunt ook bij ons terecht voor het plaatsen van opslagsystemen voor bijvoorbeeld graan. Wilt u meer weten over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@vandelaarbv.nl of bel naar +31 (0) 6 – 55133400 voor meer informatie over onze droogsystemen.