Verschillende systemen voor graanopslag

Er zijn verschillende systemen voor graanopslag. Zo kunt u er voor kiezen om een buiten- of binnensilo te laten plaatsen. Ook hebt u dan de keuze wat voor een type silo u wilt voor graanopslag. Bij Van de Laar BV bent u aan het juiste adres voor eventuele vragen over de opslag van graan en ander gedroogde producten. Wij hebben geruime ervaring op het gebied van graan drogen en kunnen u dan ook alles over de verschillende systemen vertellen.

graanopslag

Wij zijn de expert in graanopslag

Van de Laar BV heeft al geruime ervaring met de plaatsing en onderhoud van verschillende soorten opslagsystemen. Wij hebben voor diverse ondernemingen systemen voor graanopslag gebouwd. Wilt u meer over de verschillende projecten waar wij aan gewerkt hebben, weten? Kijk dan op onze site. Hier kunt u een klein overzicht vinden van de werkzaamheden die wij voor verschillende bedrijven hebben uitgevoerd.

Onze systemen voor graanopslag

Bij ons kunt u het diverse systemen voor graanopslag kiezen. Zo hebben onze silo’s:

  • Vul- en lossystemen
  • Een beluchtingsvloer
  • Temperatuursensoren
  • Een insteekbuis voor een vijzel

Wilt u graag een silo op maat laten maken? Neem dan contact met ons op en wij zullen samen met u kijken wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn.

Ook graandrogers

Naast systemen voor graanopslag kunt u bij ons ook terecht voor graandrogers. Onze GSI systemen zijn volledig geautomatiseerd. Zo wordt het vullen en lossen van het te drogen product door de machine geregeld. Ook de snelheid waarmee dit gebeurt, wordt door onze systemen bepaald. Onze geautomatiseerde systemen nemen u dus een hoop werk uit handen. Daarnaast zijn onze graandrogers eenvoudig te bedienen door middel van een touch screen.

Levering, installatie en onderhoud

Wij leveren en installeren niet alleen systemen voor graanopslag. Bij Van de Laar bent u ook aan het juiste adres voor de levering, installatie en onderhoud van graandrogers. Onze droogsystemen zijn volledig geautomatiseerd en nemen het gehele droogproces van u over. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact met ons op om te zien welke systemen voor graanopslag wij voor u hebben.