Zoekt u een maisdroger?

Door het gebruik van een maisdroger kunt u de houdbaarheid van uw producten verlengen. Nu zijn er verschillende technieken om mais te drogen. Deze zijn niet allemaal even efficiënt, omdat u nog veel zelf moet doen. Denk dan bijvoorbeeld aan het vullen van de systemen, het lossen van het product en in sommige gevallen ook het regelen van de temperatuur. De maisdrogers van Van de Laar BV bieden dan uitkomst. Onze machines werk volledig automatisch, waardoor u zelf haast geen omkijken meer hebt naar het droogproces. Klik hier voor de brochure

maisdroger

Wie zijn wij?

Wij zijn de expert op het gebied van alle systemen die komen kijken bij het drogen van bijvoorbeeld mais en graan. Niet alleen bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u een maisdroger zoekt, maar wij kunnen u ook helpen met de installatie van opslagsilo’s. Ook helpen wij u graag wanneer u vragen over onze producten heeft. Daarnaast heeft Van de Laar BV al voor diverse bedrijven systemen gebouwd. Wilt u een beeld krijgen wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Kijk dan onder projecten op onze site. Hier vindt u een klein overzicht van wat wij tot nu toe allemaal gedaan hebben.

Hoe werken onze maisdrogers

De werkwijze van onze GSI maisdroger is eigenlijk heel simpel. In de droger bevindt zich een korf en deze wordt gevuld met mais. Deze korf is in een luchtkamer geplaatst, die verwarmd wordt. De warme lucht die hierdoor ontstaat, droogt de mais in de korf en wanneer de gewenste temperatuur bereikt is, wordt het mais gelost. Dit proces gebeurt automatisch. U heeft hier dus geen omkijken naar.

Voordelen maisdroger

  • Het vullen van de machine wordt automatisch gedaan
  • Het lossen wordt door de maisdroger geregeld
  • Het tempo van het droogproces wordt door het systeem bepaald
  • Onze machines bedient u eenvoudig met een touchscreen

Neem contact op met de expert

Wanneer u op zoek bent naar een maisdroger die efficiënt werkt, dan bent u bij Van de Laar BV op de juiste plek. Door onze jarenlange ervaring zijn wij de specialist op dit gebied. Of het nu gaat om de levering of de installatie van een maisdroger, wij helpen u graag. Neem direct contact met ons op! Dit kan gemakkelijk en snel door het contactformulier op onze website in te vullen.