mais droogsystemen

Verleng de houdbaarheidsdatum van uw producten

Om de houdbaarheid van producten, zoals mais, te verlengen, kunt u deze producten het beste drogen. Hier zijn verschillende technieken voor. Zo kunt u het mais in een speciale kamer plaatsen, waar door middel van warme lucht het product gedroogd wordt. Dit is een zeer tijdrovend proces. U moet immers nog veel zelf doen. Wilt u tijd en kosten besparen, dan bieden de droogsystemen van Van de Laar BV uitkomst. Klik hier voor onze brochure

Schakel de hulp in van de specialist

Van de Laar BV heeft al jarenlang ervaring met de levering, installatie en het onderhoud van systemen die gebruikt worden voor de opslag en het drogen van mais. Zo hebben wij al bij diverse ondernemingen mais droogsystemen geïnstalleerd. Onder projecten op onze site kunt u meer informatie hierover vinden. Heeft u vragen over bijvoorbeeld onze droogsystemen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Onze mais droogsystemen

Het gebruik van onze droogsystemen kent veel voordelen. Zo:

  • werken onze maisdrogers volledige automatisch
  • wordt de snelheid van het droogproces door de machine geregeld
  • hebben onze machines een eenvoudige bediening met touchscreen

Kortom, onze mais droogsystemen zijn een slimme manier om mais te drogen. Zij nemen u het werk uit handen. Die tijd kunt u dan weer in uw bedrijf investeren.

Wij doen meer

Wij zien niet alleen de specialist op het gebied van mais droogsystemen. U kunt bij ons ook terecht voor:

  • onderhoud, levering en plaatsing van verschillende systemen
  • silo opslag -en conditioneringssystemen
  • vijzels voor de aan- en afvoer van uw producten

Maak direct een afspraak!

Ons bedrijf is dus breed inzetbaar. Of het nu gaat om het plaatsen van mais droogsystemen of u vragen heeft over het onderhoud van uw mais droger, wij zijn u graag van dienst. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er komt kijken bij het drogen van producten en wij kunnen u dan ook zeker helpen. Neem direct contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste droogsystemen.