De expert in GSI systemen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor verschillende GSI systemen. Niet alleen plaatsen wij deze voor u, maar ook kan Van de Laar BV het onderhoud voor u regelen. In ons assortiment hebben wij onder meer silo opslagsystemen en graandrogers. Neem direct contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

graanopslag

Werkzaam in de BENELUX

Van de Laar BV werkt niet alleen met bedrijven die in Nederland gevestigd zijn. U kunt ook bij ons terecht wanneer uw onderneming zich in België of Luxemburg bevindt. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de levering, installatie en het onderhoud van verschillende GSI systemen. Denk dan bijvoorbeeld aan silo opslag- en conditioneringsystemen.

Silo opslag- en conditioneringsytemen

Bij Van de Laar bent u aan het juist adres wanneer u op zoek bent naar een GSI silo voor de opslag van gedroogde producten. Onze systemen kunnen voorzien worden van onder meer:

  • een vul- en lossysteem
  • verschillende temperatuursensoren
  • een beluchtingsvloerWilt u meer weten over de verschillende opslagsystemen die wij gebouwd hebben? Neem dan een kijkje bij de projecten op onze site. Hier vindt u verschillende silo’s die wij geïnstalleerd hebben.

Onze graandrogers

Van de Laar helpt u niet alleen met de levering en installatie van een silo, maar u vindt bij ons ook verschillende droogsystemen. Door middel van warme lucht wordt het mais of graan in deze machine gedroogd. De GSI graandrogers die wij in ons assortiment hebben, kennen een aantal voordelen ten opzichte van andere technieken om graan te drogen. Zo:

  • wordt het geheel droogproces door het systeem geregeld
  • de snelheid van het drogen wordt door de machine bepaald
  • de bediening gebeurt heel handig via een touchscreen

Jarenlange ervaring

Welke vragen u ook heeft over het plaatsen van een GSI silo, wij kunnen u helpen. Neem direct contact met ons op om te zien wat Van de Laar BV voor u kan betekenen. Dit kan via de mail: info@vandelaarbv.nl. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via +31 (0) 6 – 55133400. Wij helpen u graag met eventuele vragen over het plaatsen, de levering en onderhoud van uw GSI silo.

graan drogen