Grainsystems in verschillende soorten en maten

Voor het drogen van bijvoorbeeld graan hebt u verschillende grainsystems nodig. Zo hebt u systemen nodig waarin u het product kunt opslaan, maar ook machines die het product drogen. Bij Van de Laar vindt u al deze verschillende grainssystems. Wij zijn dus echt de specialist op het gebied van graandrogers en opslagsystemen.

grainsystems

Wat doen wij?

Van de Laar BV is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in alles wat komt kijken bij het drogen en opslaan van producten, zoals graan en mais. Zo kunt u bij ons terecht voor de aanschaf, levering en onderhoud van verschillende grainsystems. Wij hebben bijvoorbeeld GSI drogers in ons assortiment, die het volledige droogproces van u overnemen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor verschillende silo’s en losse onderdelen, zoals bijvoorbeeld vijzels.

Onze service

Van de Laar BV is de expert op het gebied van grainsystems. Zo kunt u bij ons terecht voor:
De levering en plaatsing van droog- en opslagsystemen
De onderhoud van verschillende systemen
Vijzels voor de af- en aanvoer van producten
Mocht u op zoek zijn naar een product of dienst dat niet in dit rijtje voorkomt, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord om te zien of wij u van dienst kunnen zijn.

Volledig automatische grainsystems

Er zijn verschillende technieken die u kunt toepassen om producten, zoals mais of graan, te laten drogen. De meeste hiervan kosten veel tijd, omdat u bijvoorbeeld zelf in de gaten moet houden wanneer het te drogen product de juiste temperatuur heeft bereikt. Bij GSI grainsystems wordt het hele droogproces u uit handen genomen. Van het vullen van de machine tot het lossen van het product, het wordt allemaal door het systeem geregeld. Zelfs de snelheid waarmee dit alles gebeurt, wordt door de droger in de gaten gehouden en aangepast indien nodig.

De specialist op het gebied van grainsystems

We hebben al jarenlang ervaring met het plaatsen, leveren en onderhoud van verschillende grainsystems. Wanneer u op zoekt bent naar deze grainsystems machines, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op via info@vandelaarbv.nl of +31 (0) 6 – 55133400.