Waarom goede graanventilatie?

Graanventilatie in een graandroger zorgt voor een goede doorstroming van de lucht. Hierdoor kan het vocht wat tijdens het droogproces vrijkomt goed verdampen en hoopt het zich niet op in hoeken van de machine. Hierdoor kan namelijk schimmel ontstaan en dit kan uw te drogen producten aantasten. Goede graanventilatie is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat uw producten van hoogwaardige kwaliteit blijven. De droogmachines van Van de Laar BV zijn allemaal voorzien van ventilatoren, zodat wij u ook kunnen garanderen dat de lucht doorstroom goed is en er geen vochtophopingen kunnen ontstaan.

graan ventilator

droogsysteem

Van de Laar BV

Van de Laar BV is de expert op alles wat er komt kijken bij het drogen van mais of graan. Zo kunt u bij ons terecht voor GSI drogers, waarbij het droogproces volledig geautomatiseerd is. Ook hebben wij verschillende soorten graanventilatie en opslag- en conditioneringssystemen in ons assortiment. Daarnaast kunt u niet alleen bij ons terecht voor de levering en plaatsing van droog- en opslagsystemen, maar ook bij de onderhoud van deze machines zijn wij u graag van dienst.

Onze systemen om graan te drogen

Wij leveren alleen de beste systemen om graan of andere producten te drogen. Onze machines kennen een aantal voordelen ten opzichte van standaard graandrogers. Zo:

  • zijn ze handig te bedienen via een touchscreen
  • hebben ze een volledig automatisch vul- en losproces
  • wordt de snelheid van het droogproces door machine geregeld
  • hebben ze goede graanventilatie

Onze machines zijn de slimme keuze voor het drogen van uw producten.

graanopslag

Onze andere diensten

Bij Van de Laar BV bent u ook aan het juiste adres voor vijzels voor de correct af- en aanvoer van de producten die gedroogd dienen te worden. Daarnaast leveren en plaatsen wij niet alleen graandrogers, maar kunnen wij ook de onderhoud van deze systemen van u overnemen.

logo van de laar

Vraag direct offertes aan!

Bent u op zoek naar goede graanventilatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op het gebied van graandrogers. Wilt u meer weten over onze graanventilatie systemen? Neem dan contact met ons op via info@vandelaarbv.nl of bel naar +31 (0) 6 – 55133400.

graan drogen