Volledige geautomatiseerde graandroogsystemen

Om de bewaarcondities van graan of mais te verbeteren, dient u deze producten te drogen. Dit gebeurt door middel van drogers die warme lucht over de producten blazen. Er zijn verschillende mais- en graandroogsystemen die u hiervoor kunt gebruiken. Bij ons kunt u terecht voor GSI drogers. Dit type droger is volledig geautomatiseerd. Niet alleen het vullen en het lossen wordt voor u gedaan, maar ook de snelheid waarmee dit gebeurt wordt door de machine geregeld. Klik hier voor de brochure.

Onze service

Van de Laar BV is de specialist op het gebied van droogsystemen en opslagsystemen. Zo kunt u bij ons terecht voor:
De onderhoud van droogsystemen;
De levering en plaatsing van drogers;
Opslag- en conditioneringssystemen;
Ook voor advies over deze systemen bent u bij ons aan het juiste adres. Neem direct contact met ons om te zien wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Graandroogsystemen

Onze graandroogsystemen

Bent u op zoek naar een efficiënte en kostenbesparende manier om graan of mais te drogen? Wij kunnen u hier bij helpen. Van de Laar BV is de expert op het gebied van de verkoop, levering en onderhoud van graandrogers. De systemen die wij leveren, werken volledig automatisch. Niet alleen het vullen en lossen wordt voor u door de machine geregeld, maar ook passen onze graan droogsystemen het tempo waarmee gewerkt wordt aan, mocht dit nodig zijn.

Efficiënte manier van drogen

GSI graandroogsystemen werken als volgt. Een korf in de machine wordt gevuld. Deze wordt verhit en wanneer het graan droog genoeg is, dan wordt de machine gelost. Dit proces wordt van het begin tot het einde door onze graandroogsystemen geregeld. Tijdens deze procedure werkt de machine op een constante snelheid. Wanneer het graan sneller de gewenste temperatuur bereikt, dan zal het tempo daarop aangepast worden.

De specialist

Er zijn verschillende manieren om graan te drogen. Wanneer u een graandroogsysteem wilt laten plaatsen, dan is het verstandig om deskundige hulp in te roepen. Van de Laar BV is de specialist op het gebied van graandroogsystemen. Wij kunnen u professionele hulp en advies bieden met alles wat met deze systemen te maken heeft. Wilt u meer over onze diensten weten? Neem dan direct contact met ons op.