Graan drogen met een GSI droger

Wanneer graan of mais geoogst is, dan dient deze gedroogd te worden, zodat de producten langer houdbaar blijven. Nu zijn er verschillende manier om dit te bewerkstelligen. Zo bestaan er diverse methodes waarbij u het graan in een soort kisten laat drogen. Dit is echter een tijdrovend proces. De GSI Graandrogers van Van De Laar BV bieden dan uitkomst. Bij deze systemen is het droogproces volledig geautomatiseerd, waardoor u zelf hiervoor niets hoeft te doen. Klik hier voor de brochure

Verschillende manieren van graan drogen

Een mogelijkheid om graan te drogen, is door middel van opgestapeld kisten waar een luchtstroom doorheen geblazen wordt. Dit betekent dat u zelf bij moet houden wanneer het product gedroogd is. Ook voor het vullen van de kisten moet u zelf zorgen. Bij de systemen waar wij mee werken, is dit proces van vullen volledig geautomatiseerd. Dit gebeurt met een constante snelheid, die aangepast wordt wanneer het graan de juiste temperatuur heeft bereikt. Onze droogsystemen zijn dus zeer efficiënt en helpen u kosten te besparen.

Voordelen van onze systemen

Het gebruik van onze GSI drogers kent een paar voordelen ten opzichte van standaard droogsystemen. Zo hebben onze machines:

  • Een handige bediening
  • Extra controles op de veiligheid
  • Het drogen gebeurt volledig automatisch

Jarenlange ervaring

Van de Laar is de specialist op het gebied van droog- en opslagsystemen. Zo hebben wij al voor verscheidene bedrijven GSI drogers en opslagsystemen gebouwd. Kijk op onze website voor een overzicht van de verschillende projecten waar wij aan gewerkt hebben. Daarnaast verzorgen wij voor verschillende ondernemingen ook de onderhoud van de graan drogers.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een goede en efficiënte manier om graan te drogen? Dan bent u bij Van de Laar BV aan het goede adres. Onze systemen werken volledig automatisch, waardoor geen omkijken meer hebt naar het drogen van bepaalde producten. Daarnaast kunt u ook bij terecht voor deskundig advies over de verschillende opslagsystemen en drogers. Wilt u meer weten? Vul dan direct ons contact formulier en kijk wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

graan drogen