Specialist in droogsystemen

Van de Laar BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in GSI Graandrogers. Bij dit type systeem is het zo dat mais gedroogd wordt in een luchtkamer. Deze wordt door middel van een propaan branderinstallatie verhit. Bij kunt u terecht voor de verkoop, levering en onderhoud van deze droogsystemen. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel. Samen met u zullen wij kijken naar wat uw wensen en wat de mogelijkheden zijn. Klik hier voor de brochure.

Maisdrogers installeren

Wanneer u graag een CSI Graandroger wilt laten plaatsen, dan bent u bij Van de Laar BV aan het juiste adres. Wij zijn specialisten op het gebied van dit type droogsystemen. Niet alleen kunnen wij u deskundig advies geven over de installatie, maar u kunt ook bij ons terecht met vragen over onderhoud. Verder kunnen wij u ook van dienst zijn wanneer u zoekt naar conditionerings- en opslagsystemen.

droogsysteem

Geavanceerd besturingsysteem

Onze droogsystemen werken met een geavanceerd computersysteem. Dit systeem regelt het vullen van de maisdroger en het lossen van de droge mais automatisch. U hoeft dit dus niet zelf te doen. Daarnaast wordt ook de snelheid waarmee dit gebeurt door de droger geregeld. U hoeft dus niet langer zelf bij te houden wanneer het graan of de mais voldoende gedroogd is. De installatie van deze droger kan u dus een hoop werk uit handen nemen.

Voordelen GSI droogsystemen

Onze GSI drogers zijn de slimme keus voor het drogen van bijvoorbeeld graan, omdat:

  • Het drogen van de mais of het graan wordt automatisch geregeld
  • De snelheid van het lossen wordt voor u geregeld
  • Makkelijke bediening door middel van een touchscreen
  • Extra controle veiligheidsinstellingen

Expert op het gebied van droogsystemen

Van de Laar BV is de specialist op het gebied van GSI Graandrogers. Zo hebben wij al voor veel bedrijven dit type droogsystemen geplaatst. U kunt ook bij ons terecht voor het plaatsen van opslag systemen voor bijvoorbeeld graan. Wilt u meer weten over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@vandelaarbv.nl of bel naar +31 (0) 6 – 55133400 voor meer informatie over onze droogsystemen.