De specialist in agrotechniek

Door onze jarenlange ervaring is Van de Laar BV de expert op het gebied van agrotechniek. Welke vragen u ook heeft over verschillende systemen of welke silo u ook geplaatst wil hebben, wij kunnen u van dienst zijn. Door de jaren heen hebben wij al vele klanten geholpen. Een klein overzicht van bedrijven waar wij voor gewerkt hebben, vindt u onder het kopje projecten op onze website. Wilt u meer weten over wat wij op het gebied van agrotechniek voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak.

agrotechniek

Onze graandrogers

Van de Laar BV is een bedrijf dat is gespecialiseerd in agrotechniek. Bij ons kunt u onder andere terecht voor verschillende systemen die gebruikt worden bij het drogen van graan. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor GSI graandrogers. Deze droogsystemen worden gezien als de slimme manier om graan op een efficiënte manier te drogen, omdat:
– het vullen en lossen van de machine automatisch gebeurt
de snelheid van het droogproces door het systeem wordt geregeld
onze machines makkelijk te bedienen zijn door middel van een touchscreen

Onze silo’s

Een ander onderdeel van agrotechniek waarvoor u bij ons terecht kunt is de installatie en het onderhoud van silo’s. Zo plaatsen wij verschillende opslag- en conditioneringssystemen. Dit kunnen simpele silo’s zijn, maar wij hebben ook systemen waar bijvoorbeeld een beluchtingsvloer in is geplaatst. Wat voor silo u ook wilt, wij installeren hem voor u. Wilt u meer weten over de verschillende systemen die wij geïnstalleerd hebben? Kijk dan eens onder het kopje projecten op onze website. Hier vindt u een klein overzicht van de systemen die wij voor verschillende bedrijven geïnstalleerd hebben.

Maak direct een afspraak voor meer informatie

Van de Laar kan u op verschillende vlakken van agrotechniek van dienst zijn. Niet alleen voor de levering en plaatsing van verschillende machines bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor losse onderdelen, zoals schroeftransport en vijzels, kunt u bij ons terecht. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 6 – 55133400 of info@vandelaarbv.nl en laat de specialist op het gebied van agrotechniek u helpen.

mais droogsystemen